Nummer één in kindercamera’s

Gratis verzending binnen Nederland & België

Ons Service team staat voor u klaar

Je kunt bij Speelgoedcamera.nl op vele manieren veilig en vertrouwd betalen. Zo ook met iDEAL. Met iDEAL kun je veilig online afrekenen bij je eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL kan met de volgende banken ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en de Triodos Bank.


Hoe te betalen met iDEAL?
Wanneer je graag wilt betalen met iDEAL selecteer je eenvoudig iDEAL als betaalmethode tijdens het bestelproces. Je kunt nu direct je betaling afronden in de vertrouwde en veilige internet betaalomgeving van je eigen bank.


Voordelen van iDEAL

 • Veilig en snel betalen via je eigen bank
 • Je hoeft geen software te installeren
 • Betaling is direct afgerond, zodat wij de bestelling direct kunnen verwerken
 • U hoeft zich niet te registreren. U kunt iDEAL gebruiken als u bankiert bij een van de aangegeven banken
 • U houdt controle op  en overzicht van uw saldo. De iDEAL-betaling is meteen zichtbaar op uw rekeningoverzicht.

 

Meer informatie: https://www.ideal.nl/

PayPal is de veilige en snelle manier om wereldwijd online betalingen mee uit te voeren. Voor iedereen met een PayPal-rekening is het mogelijk om op Speelgoedcamera.nl met PayPal te betalen. Selecteer eenvoudig PayPal als betaalmethode tijdens het bestelproces en voer je persoonlijke PayPal-gegevens in


Voordelen van PayPal

 • Je betaling is anoniem
 • Je betaling is online te volgen en te controleren
 • Er wordt direct een bevestiging via e-mail gestuurd van je betaling
 • Na controle wordt je bestelling direct verzonden

Je eigen PayPal account
Wanneer je graag met PayPal wilt betalen dan kan dit door middel van je eigen PayPal-rekening. Op je PayPal-rekening is je e-mailadres gekoppeld aan een bankrekeningnummer of creditcard. Wanneer je een betaling met PayPal wilt maken kun je eenvoudig op je eigen PayPal account inloggen en je betaling afronden. Je logt in door middel van je e-mailadres en een door jou gekozen veilig wachtwoord. Na het maken van een betaling ontvang je direct een mailtje met de betalingsgegevens.

Veilig en discreet
PayPal is één van de veiligste online betaalmethodes en is wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen die door middel van PayPal gedaan worden, worden verzonden zonder financiële en gevoelige informatie te delen. Verzonden gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Gemaakte kosten worden vanwege discretie nooit onder de naam  vermeld op je PayPal-account. Met PayPal kun je anoniem een betaling afronden omdat je identiteit bij het betaalproces niet wordt vermeld.

 

Met Klarna ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

 

Alle bestellingen uit België kun je veilig en vertrouwd afrekenen met Bancontact. Met Bancontact kun je afrekenen in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van je eigen bank. Wanneer je toegang hebt tot internetbankieren bij je bank kun je direct gebruik maken van Bancontact, zonder verdere aanmelding.


Voordelen van Bancontact

 • Vertrouwd en veilig betalen met je eigen bank
 • Betaling is direct binnen en je bestelling wordt gelijk verzonden
 • ondersteund door de grootste banken van België
 • Controle en overzicht over je geld
 • Geen registraties nodig

Bancontact is alleen mogelijk met een Belgische bankrekening

Hoe werkt Bancontact

Wanneer je met Bancontact wilt betalen selecteer je deze betaalmogelijkheid tijdens het bestelproces. Na het controleren van je bestelling kun je nu betalen met Bancontact. Vul de gegevens van je kaart in. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert vervolgens de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is afgerekend. Meer informatie over Bancontact  vind je bij je bank.

Bij Speelgoedcamera.nl is het mogelijk om te betalen met je creditcard. Je kunt bij ons betalen met Visa en Mastercard. Wil je graag met creditcard betalen? Selecteer dan creditcard als betaalmethode tijdens het bestelproces. Via onze beveiligde betaalomgeving kun je je creditcardgegevens in voeren. Vervolgens kun je direct afrekenen met je creditcard.

Voordelen creditcard

 • Je betaling verloopt altijd veilig
 • Aankopen via creditcard zijn verzekerd
 • Eenvoudig en snel in gebruik

 

Hoe betaal je met je creditcard?
Kies creditcard als betaalmethode en selecteer vervolgens Visa of Mastercard. Vul alle gegevens in waaronder je naam, creditcardnummer, vervaldatum en verificatienummer. Controleer vervolgens of alle gegevens juist zijn. Je kunt nu je betaling afronden en je bestelling plaatsen.

Veilig en discreet
Bestellingen die je met je creditcard betaalt, zijn verzekerd en maak je eenvoudig in onze beveiligde omgeving in onze webshop. Bij het plaatsen van je bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met je persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle, over het internet verstuurde, informatie is automatisch versleuteld waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden. Zodra je creditcardbetaling is gecontroleerd, wordt je bestelling direct verzonden.

De waardering van speelgoedcamera.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 157 reviews.